Bestuur

‘Spread harmony through harmony’ ~ Deke Sharon

 

Magalie Gelin – Dirigente

Magalie

Magalie Gelin is met een grote onderscheiding afgestudeerd aan The Academy Of Contemporary Music (Guildford, UK) met een bachelor in hedendaagse zang. Dankzij haar grote passie voor koren en harmonie heeft ze al in verschillende internationale en nationale koren gezongen, waaronder het Studio100 koor onder begeleiding van Kristof Aerts.

Naast Popkoor Zwart op Wit heeft Magalie ook les gegeven bij AllStar Choir & Choir Bells in Engeland en de Popacademix in Halle. Om haar passie met muziek verder uit te breiden heeft ze ook haar eigen zaak opgericht, Maggie’s Melody. Hier biedt ze zowel privé zanglessen aan als allerlei muzikale workshops. Klik hier voor meer informatie!

Als koordirigente van Zwart op Wit wil Magalie haar passie delen voor harmonie en dat met pretoogjes en een immer op haar gezicht gebeitelde glimlach!

Lydwine Colmant – Organisatie

LydwineLydwine Colmant heeft de passie voor het zingen gekregen door aan verschillende zangworkshops deel te nemen. Al snel voelde ze dat die workshops wel leuk zijn, maar haar niet de kans gaven om zich volledig te ontwikkelen. In haar uitgebreide kennissenkring merkte ze ook dat veel mensen heel graag in een vast popkoor zouden zingen. Haar beslissing is snel genomen! Ze gaat op zoek naar een koordirigent(e) en ontmoet Magalie Gelin. Ze zitten volledig op dezelfde golflengte en zo ontstaat “Zwart op Wit”, in samenwerking met Lieve De Cock.

Als oprichtster van Zwart op Wit vindt Lydwine bijzonder fijn dat de Dilbeekse bevolking terecht kan bij een gemengd permanent popkoor, waar niveau en plezier hand in hand gaan

Lieve De Cock – Organisatie

LieveLieve De Cock werd getriggerd door het enthousiasme van Lydwine en Magalie.

Ze volgde notenleer in de muziekacademie en nam deel aan enkele zangworkshops.

Je hoofd leegmaken en de intensiteit van harmonie voelen bij het samen zingen, blijkt ook voor haar een enorme energiebooster te zijn.

Het sociale en creatieve aspect van samen met gelijkgestemden een passie te delen en iets moois te maken is haar drijfveer om een actieve rol op te nemen bij de praktische organisatie van Zwart op Wit.

 

Overige medewerkers: Walter Killens, Audric Van Steenbergen en Eric De Schrijver.